Districtskampioenschap Tijdrijden 2023 – NOORD

WV De Kannibaal organiseert samen met Stichting Promotie Oldambt, Cycle Sport Groningen en WV Omega de derde en afsluitende wedstrijd van het Noordelijke Districtskampioenschap Tijdrijden 2023. Op 31 mei zullen vanaf 18:15 tijdrijders in diverse klassen starten op het 17 km lange parcours van de Joop Kuiper tijdrit. 

Finale DK Tijdrijden 2023: Aerodrôme Oostwold

Op 31 mei vanaf 18:15 uur zal de laatste van de totaal 3 tijdritten om het districtskampioenschap van KNWU Noord worden verreden. De beste twee tijdritten tellen mee voor het klassement om de titel tijdrijden District Noord. 

WV de Kannibaal heeft samen met Stichting Promotie Oldambt, Cycle Sport Groningen en WV Omega de organisatie opgepakt van de finale. Deze zal verreden worden op het parcours van de Joop Kuiper Tijdrit, een prachtig 17,4 km lang parcours dat start en finisht bij Vliegveld Oostwold, aan de Polderweg te Oostwold.

De renners zullen met een interval van 1 minuut worden losgelaten het parcours, de definitieve startlijst wordt 24 uur voor de start van het evenement bekend gemaakt.

Deelname is alleen mogelijk voor renners/rensters met woonplaats in District Noord, met uitzondering van de categorie ID cycling. Hieraan kunnen renners/rensters van buiten het district zich ook aanmelden, maar vallen dan buiten het districtskampioenschap.

Permanence:
Vliegveld Oostwold
Polderweg 28
9682 XS Oostwold

De kosten voor deelname voor alle categorieën is €5,-
Inschrijving is mogelijk vanaf 24 april 2023 via de site van de KNWU:
https://www.knwu.nl/wegwielrennen/evenement/7949

Andere wedstrijden voor het DK TT Noord 2023:

10 mei 2023: Annen Tijdrit #1 KNWU kampioenschap district Noord
25 mei 2023: Zwinderen

Starttijden zijn te downloaden via deze link.