SPONSORING

Uw bedrijfsnaam verbinden aan een landelijke topamateur wielerploeg die staat voor nuchterheid, plezier en presteren? Wielervereniging De Kannibaal uit Peize zoekt bedrijven die ons willen ondersteunen in het streven naar topprestaties.

De Top Competitie!

De elite herenploeg is eind 2018 jaar gepromoveerd naar het hoogste landelijke amateurniveau: De TopCompetitie!

Binnen deze competitie wordt er gestreden voor de eindzege in 8 grote nationale wedstrijden. De TopCompetitie staat bekend voor het afleveren van jonge talenten die vaak de kans krijgen op een profcontract bij een grote wielerploeg. Daarnaast wordt er door onze ploeg gereden in de landelijk clubcompetitie. In totaal worden er rond de 35 klassiekers per jaar gereden. Daarbij komen nog de regionale criteriums

waarin onze renners ook aanwezig zijn. Zoals de wielermeerdaagse Noordenveld- Westerkwartier die onze renner Ronald Kruijer wist te winnen.

Excelleren

Om binnen deze competities te excelleren zoeken wij steun van bedrijven die ons willen ondersteunen. Daarbij vinden wij wederzijdse toegevoegde waarde van belang. Wij kunnen zorgdragen voor exposure: De topwedstrijden worden uitgezonden op Eurosport, branding van uw bedrijf middels het imago en uitstraling die het wielrennen heeft. Voor het jaar 2019 kunt u als bedrijf met uw bedrijfsnaam en logo op ons wedstrijdtenue en op de ploegleiderswagen. Maar ook andere acties behoren tot de mogelijkheden zoals: Het verzorgen van een clinic voor uw bedrijf of relaties, deelname van onze renners in een marketingcampagne, et cetera.

SPONSOR WORDEN?

Wij staan open voor verschillende vormen van ondersteuning waarbij wij graag inspelen op de wensen van de sponsor.

  Graag vertellen wij u nog veel meer waarom wij als wielervereniging zo goed/leuk zijn om te ondersteunen en maken wij graag een afspraak.

 

5 + 1 =