Welkom op de website van de wielervereniging WV de Kannibaal! Op onze website vind je informatie over onze evenmenten, trainingen en wedstrijden van de vereniging en kan je je inschrijven om lid te worden! 


Een frisse look

Welkom op onze nieuwe website. Vanaf heden zijn we beter bereikbaar via de website en is het mogelijk voor leden om in te loggen in de eigen omgeving. Hiermee heb je direct inzicht in je instellingen en is het nog makkelijker om contact te zoeken met andere leden. Een volgende stap in het verenigen van de vereniging.

Clubtraining

Tijdens de zomertijd hebben we iedere dinsdagavond een wedstrijdgerichte training voor alle leden. Om 18:30 uur wordt er verzameld op een wekelijks wisselende locatie, om vervolgens in verschillende niveaugroepen te trainen. Mocht je vrijblijvend 3 keer mee willen trainen meldt je dan even aan via de contact pagina. 

Toekomstige evenementen

Geen aanstaande evenementen


SF230621-10045.jpg

Onze inspiratie


Wielervereniging De Kannibaal uit Peize is opgericht in het jaar 2000 door een groep fanatieke toerfietsers. De ambitie was om een wielervereniging in het leven te roepen met één belangrijk uitgangspunt: koers. Vanwege dat uitgangspunt kozen de oprichters ervoor om de vereniging te vernoemen naar de belangrijkste bijnaam van Eddy Merckx, door velen geroemd als de ‘grootste wielrenner allertijden’. Vanwege zijn overwinningshonger kreeg de Vlaming de bijnaam De Kannibaal.


Lees meer over onze vereniging.Actueel 

We hebben de ambitie om ieder kwartaal nieuwsbrieven te versturen voor onze leden en geintresseerden. De historische nieuwsbrieven vindt je via onderstaande link. 

De volgende nieuwsbrief is alweer aanstaande. 


Alle nieuwsberichten 

f39aa417c36604bbd60f0de2c321f38dd207ba83.jpeg


Onze sponsoren